A sós víz vagy a sima csapvíz forr fel előbb?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 14:12
2/4 anonim válasza:
A sima, mert só növeli a víz forráspontját.
3/4 anonim válasza:
A sima. A sós víznek magasabb a forráspontja, és alacsonyabb a fagyáspontja. Ha tésztát főznél, közvetlenül akkor sózd csak a vizet, mikor már elérte a forráspontját.
4/4 anonim válasza:
Szoval akkor ezert hidegebb a tenger? En meg azt hittem azert mert melyebb :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!