Melyik puffasztott fel?
Ettem egy sult csirkecombot, kisebb darabot. Melle sok sult repa es keves sutos krumpli, picit olivaolajosak es fuszeresek voltak. Tejfolos kapros fokhagymas szosszal. Es keves tartamartassal.
Nem volt nagy adag. De akkora lett a hasam mint egy haz. Es nem nem is erzi jol magat a pocim most. Melyik puffasztott igy fel? Vagy esetleg erzkeny lehetek valamire? Sokszor puffadok eves utan pedig nem eszek sokat sem es probalok oda figyelni.
2 hetig nem edtem semmilyen pekarut, sutottem gluten es buza liszt mentes kenyerer. Inkabb a hideget kivantam, avokadokremes szendvics, sonka felvagott, stv. fott etel bol nagyon kevesett, sok zoldseg es tok jol ereztem magam. De maskor mikor eszek tobb fott etelt, nem vagyok mindig jol utana es fel vagyok puffadva. Mi lehet a gond?
A tejfölben a laktóz, vagy a sok zsír, ami a menüben volt. Vagy mindkettő. Emésztőenzimeket lehet már venni kapszulázva, ilyenkor evés előtt célszerű bedobni párat. Akár külön laktázt is. Ha eleve nem bírod a zsíros ételeket, akkor nem működik rendesen az epéd.
Evés után egy pohár almaecetes víz szokott segíteni nekem.
Koszi! De reggeli tejes kavemtol semmibajom.
Utana nezek az epes dolognak.
Hát 5ös lehetséges
A nagyapám egész életébe nem evett meg 1 darab paradicsomot se mert rögtön görcsöt okozott nála a múltkor meg például 3 napig bolognait ettünk és jelezte a szerelmem hogy nem eszik 1 darabig paradicsomos ételt,mert szintén görcsöt okozott nála pedig erre sose volt nála példa :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!