Szeretitek a pizzát?🍕🤤❤️
A húgom nem szereti....nem tudom ez normális-e.?
Most őszintén, melyikünket fogadták örökbe?!😂 (nem komolyan kérdezem)
3 Sebaj, több marad neked 😂
Én szeretem a pizzát, de ismerek olyat aki nem, annyira nem furcsa.
Egyik nyáron pár éve túl sok pizzát ettem, jól rosszul is lettem. Utána rá pár hónappal kesőbb hányinger meg minden, de különböző okokból csak pizza állt rendelkezésre.
Azóta is valamiért hányinger kerülget ha valakit pizzát enni látok...
XD
Igen, valaki nem szereti és nem eszi meg, ez teljesen rendben van!
Én sem rajongók a pizzáért, de azért egyszer-egyszer megeszem, és valamelyik kifejezetten ízlik is. Én például csak a vékony tésztájút (szeretem), eszem meg, a vastag tésztájút egyáltalán nem szeretem! A Tesco és az ALDI saját márkás gyorsfagyasztott pizzáit szoktam előnyben részesíteni, illetve az ALDI-ban lehet kapni minipizzát (12 db van egy dobozban), abból a tejfőlős alapút kifejezetten kedvelem!
Régebben rendeltem néha-néha egy étteremből, de ott megszűntették a pizza kínálalatot, az nagyon finom pizza volt!
Aztán próbáltam még egyszer-egyaszer rendelni más helyekről, de nem igázán ízlettek és még viszonylag drágák is, úgyhogy jó ideje nem rendelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!