Miért kell felháborodni az ananászos pizza miatt? A pl. nutellás lángos meg oké?
Figyelt kérdés
sose hallottam kiborulást miatta...2021. júl. 13. 11:20
11/19 qkker1 válasza:
Nekem semmi bajom vele, tejfölös alap-sonka-gomba-ananász, vagy tejfölös alap-tenger gyümölcsei-ananász, jöhet bármikor.
12/19 anonim válasza:
Az ananászos pizzán nem hábordok fel, csak nem eszem meg, mret utálom az ananászt.
A nutellás lángost viszont személy szerint szentségtörésnek tartom. Nutellát legfeljebb palacsintában, esetleg fánkban tudok elképzelni. Lángoshoz nem való.
13/19 anonim válasza:
Csak a Hawaii mauri sertodik meg rajta, mert az eredeti hawaii pizzan nincs ananasz :)))
14/19 anonim válasza:
10 „ gulyás=pörkölt itt gulyásleves nem ismerik.“
Ismerik. Felénk legalábbis, nem tudom merre vagy.
Gulasch=pörkölt, gulaschsuppe=gulyásleves szerű lötty rendszerint valami olcsó ócska gombával,
gulaschsuppe nach ungarischer art=hasonló ízvilágú gulyásleves mint a mienk, csak kevés apró krumpli van benne, rendszerint marhahússal, de nagyon apró, szinte mint a darált hús.
Számomra ez egész finom.
15/19 anonim válasza:
Ha isazi hawauu pizzat akarsz, itt egy cim :) [link]
16/19 anonim válasza:
sok pizzát ettem életemben, úgy alakult hogy hawaiit konkrétan 31 évesen sikerült most kipróbálnom először. megettem, de annyira nem értem a koncepciót, sokat nem adott ízhatáshoz. magamtól tuti nem választanám újra, de le sem nézem azokat akiknek ez nagyon bejövős, hisz kölönbözőek vagyunk
17/19 anonim válasza:
Nutellás pizza pl autentikus, a nápolyi pizzaséf főnököm mindig csinált nekünk piritott mandulával.
18/19 anonim válasza:
Szerintem a hawaii pizza olyan isteni, mint a nutellás lángos.😍 ahhhh
19/19 anonim válasza:
Sokan felháborodnak rajta,divatból,pedig az egyik legfinomabb pizza amit a hazaiak közül lehet enni,habár nincs sok köze az olaszhoz akkor is,ez csak úgy elterjedt,és a sok k.csög gyökér ossza a véleményt mert "hihi vicces"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!