Szombathelyen melyik a legnívósabb étterem?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.:)2010. aug. 26. 12:02
1/2 anonim válasza:
Hát... nehéz kérdés. Nekem a kedvencem a Halász Csárda (Kispityer). Szeretem mert finom az étel,jó a kiszolgálás kedves hangulatos kis hely... de csáőrdás hangulata van. Nívós hely még a Pelikán étterem, de én nem szeretem mert igaz,hogy ultramodern a berendezése drága és nekem nem ízlett amit választottam, de szinte senkinek sem a társaságból. Ugyan így vagyunk a Cafe Molóval és a Palaceval is. Szép, modern, de nem a szívünk csücske. Szombathelyen én még a Pannóniát szeretem, de jellegét tekinte az is inkább "házis". Tehát ha modern, fényűzős éttermet keresel Palace, Pelikán, Cafe Moló. Ha barátságos, finom, hangulatos helyet akkor Kispityer vagy Pannónia.
2/2 anonim válasza:
A Gödör sem rossz hely szerintem! Sokszor látni ott csoportokat is ebédelni-vacsorázni. Jó nagyok az adagok, legalábbis amikor ott jártam (már jópár éve), akkor még így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!