Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szombathelyen melyik a legnívó...

Szombathelyen melyik a legnívósabb étterem?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.:)
2010. aug. 26. 12:02
 1/2 anonim válasza:
Hát... nehéz kérdés. Nekem a kedvencem a Halász Csárda (Kispityer). Szeretem mert finom az étel,jó a kiszolgálás kedves hangulatos kis hely... de csáőrdás hangulata van. Nívós hely még a Pelikán étterem, de én nem szeretem mert igaz,hogy ultramodern a berendezése drága és nekem nem ízlett amit választottam, de szinte senkinek sem a társaságból. Ugyan így vagyunk a Cafe Molóval és a Palaceval is. Szép, modern, de nem a szívünk csücske. Szombathelyen én még a Pannóniát szeretem, de jellegét tekinte az is inkább "házis". Tehát ha modern, fényűzős éttermet keresel Palace, Pelikán, Cafe Moló. Ha barátságos, finom, hangulatos helyet akkor Kispityer vagy Pannónia.
2010. szept. 5. 15:20
 2/2 anonim ***** válasza:
A Gödör sem rossz hely szerintem! Sokszor látni ott csoportokat is ebédelni-vacsorázni. Jó nagyok az adagok, legalábbis amikor ott jártam (már jópár éve), akkor még így volt.
2010. szept. 5. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!