Ennyire rossz lett a Győri édes?
Figyelt kérdés
Vagy az én ízlésem változott, vagy tényleg más íze van a Győri édes keksznek? A mézet töménynek érzem benne, és mintha citrom íze is lenne. Megváltozott ez a keksz?2021. jún. 13. 13:42
1/10 anonim válasza:
Az még csak hagyján múltkor amit vettem győri édes kekszet olyan sós volt mint az állat. És semmit nem ettem előtte. Ennek az az oka, hogy eladták az egészet.
2/10 anonim válasza:
Én csak a kókuszosat szeretem már. Ezek szerint nem az én ízlésem változott...
3/10 A kérdező kommentje:
A pilóta kekszel úgy jártam ahogy az első válaszoló mondja: sós volt! Plusz a kakaós keksz része pedig iszonyat keserű, mintha avas is lett volna.
2021. jún. 13. 13:55
4/10 A kérdező kommentje:
Imádtam a vaníliás karikát. Annak viszont fura kellemetlen mellékíze volt. Szomorú, hogy a régi jó termékek lassan ehetetlenek lesznek.
2021. jún. 13. 13:56
6/10 anonim válasza:
Szerintem már húsz évvel ezelőtt is citromos íze volt, ezért nem szerettem soha. A kakaósat és a kókuszosat megeszem, de a sima mézest pont a citromossága miatt nem. Ez már gyerekkoromban is így volt. (Most 33 vagyok.)
7/10 anonim válasza:
Nem rég vettem egy zacskó sima győri kekszet mert megláttam a közértben és eszembe jutott hogy milyen régen ettem már. Hát kb. 3 darabot ettem belőle mert sós volt és az egész furcsa volt, az állaga sem a régi.
8/10 anonim válasza:
A "győri" messze nem hozza már a régi megszokott színvonalat:(
9/10 A kérdező kommentje:
Szeretem a kekszeket, melyiket ajánljátok helyette?
2021. jún. 13. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!