Előre bepácolt húst berakhatok a fagyasztóba?
Figyelt kérdés
Vettem előre bepácolt csirkemellet a lidlbe, de csak most látom hogy holnap után lejár, de addig nem fogjuk megenni. Ha berakom a fagyasztóba akkor nem romlik meg ha mondjuk 1 hét múlva szeretném megenni?2021. jún. 9. 20:23
1/5 anonim válasza:
Igen, minden további nélkül.
A lejárat ideje annyival meghosszabbodik, amennyi ideig fagysztva van.
A fagyasztás max. ideje meg a csirkemellre vonatkozó szabály szerint lesz, ez független a pácolástól.
2/5 anonim válasza:
Csirkét nem hagyunk 1 évig a fagyasztóban. Pár hónap így a szavatossága, talán max. fél év. De én 3 hónapon belül felhasználom. Lesz egy fura mellékíze, ha sokáig van a fagyóban.
3/5 anonim válasza:
2-es: senki nem beszélt egy ÉVRÖL! Másrészt ha a fagyasztóban "fura mellékízt kapnak az ételek, akkor nem megfelelö a higiénia vagy a fagyasztási körülmények.
4/5 anonim válasza:
Bocs, elnéztem az 1 hetet néztem 1 évnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!