Nem találom sehol? Csemegeosztály fogalma?
Figyelt kérdés
a csemege osztályon milyen árucikkek találhatók?most vettek fel az egyik nagykereskedelmi áruházba a csemege osztályra de fogalmam sincs hogy ott mi van :S2010. aug. 24. 15:19
1/10 anonim válasza:
Mi van egy csemegekosárban?
Édesség,kávé,tea,italok,kakasosnyalóka!
2/10 anonim válasza:
A szalámik (kolbászok, szalonnák is) és a sajtok, hideg tálak: majonézes saláták, sülthúsok, kaszinótojások, sonkatekercsek (szintén dekára adják őket.) Legalább is a Tescoban ezek vannak a csemege osztályon.
4/10 anonim válasza:
15:26-os vagyok. Ez a csemegeosztály egy része: [link]
5/10 A kérdező kommentje:
tehát hidegben leszek..:S
2010. aug. 24. 15:43
6/10 anonim válasza:
2. vagyok, amúgy nem érte, hogy lehet úgy hazajönni egy állásinterjúról, hogy nem tisztáztátok a munkaköri leírásodat, és feladataidat. Miért nem kérdeztél rá, hogy mit kell majd csinálnod? Ebből kiderült volna az is, hogy mi az a csemege osztály :)
7/10 A kérdező kommentje:
árufeltöltő leszek tehát tom mit kel majd csinálnom csak azt nem tudtam hogy a csemegében csak a yoghurt meg ilyen hűtőben lévő dolgok vannak e
2010. aug. 24. 17:22
8/10 anonim válasza:
Hajj istenem istenem a csemegepult ahol az előre felszeletelt szalámik vannak!
Általában ha árufeltöltő leszel a csemegepulttal szemben lesznek a vákumcsomagolt vagy egészben kapható szalámik,párizsik,virslik!
Én is dolgoztam már ott hidd el sokkal jobb lesz,mint több éveket a mínusz 24-25 fokos fagyasztós raktárban ahol a jégrémeket akár órákig is kell pakolgatnod!A csemege osztály ahhoz képest semmi...
De amúgy egy cég vett fel dolgozni vagy az áruház....Mert nem mindegy!!
9/10 A kérdező kommentje:
metró..nagykereskedelemben
2010. aug. 26. 20:26
10/10 anonim válasza:
Jól öltözz fel.Én csemegepultban voltam gyakorlaton,kaptunk mellényt is de 3x belefértem volna :) Sorra betegedett le mindenki,kifázott a vesénk.Főleg amikor jött az áru és a raktárba kellett pakolni,mondjunk minket tanulókat szivattak is rendesen :) Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!