Hogyan kell tartósítani csípős paprikát ecetesen?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 15:20
1/1 anonim válasza:
Megtisztítod a parikát, megszurkálod.
Megfőzöd a levet: víz, cukor, só, ecet, mustármag, szemes bors, kapor, kömény- ízlés szerint.
Forrón ráöntöd a paprikára, késhegynyi szalcilt teszel a tetejére, lezárod az üveget és dunsztolod. Tele legyen az üveg, hogy véletlen se maradjon benne levegő.
Én így szoktam eltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!