Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell tartósítani...

Hogyan kell tartósítani csípős paprikát ecetesen?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Megtisztítod a parikát, megszurkálod.

Megfőzöd a levet: víz, cukor, só, ecet, mustármag, szemes bors, kapor, kömény- ízlés szerint.

Forrón ráöntöd a paprikára, késhegynyi szalcilt teszel a tetejére, lezárod az üveget és dunsztolod. Tele legyen az üveg, hogy véletlen se maradjon benne levegő.

Én így szoktam eltenni.

2010. aug. 23. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!