Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Étterem, ahol tudnak gluténmen...

Étterem, ahol tudnak gluténmentesen is főzni?

Figyelt kérdés
Lisztérzékeny vagyok. Pár éttermet tudok Pesten, ahol főznek gluténmentesen. Jó lenne, ha tudnátok ajánlani még párat bárhol az országban, mert sok helyen azt hiszik, hogy ez csak annyit jelent, hogy nem raknak az ételbe lisztet.
2010. aug. 23. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:

BUDAPEST

Cantina Pasta Fresca

1055 Budapest, Marko utca 33.

telefon: +36 (1) 354-0262

[link]

Due Fratelli etterem

1027 Budapest, Erod utca 9.

[link]

Etna I

1026 Budapest, Gabor Aron ut 74-78.

[link]

Etna II

Budapest, VIII. Ker. Baross ter 10.

Etna II Etterem es Pizzeria

online rendeles:

[link]

FONOGRAF Svabhegyi Vendeglo

1121 Budapest, Kolto u. 30.

[link]

Kek Rozsa Etterem

1077 Budapest, Wesselenyi utca 9.

[link]

Kolos Kantin Onkiszolgalo Etelbar

1051 Budapest, Nador utca 26

mobil: +36 (70) 379-6607

[link]

Pomodoro Etterem

1051 Budapest

Arany Janos utca 9.

tel.: +36 (1) 302-6473

[link]

2010. aug. 23. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi! Megkérdezhetem, hogy honnan másoltad ki ezt a listát?

Ezekkel is csak az a bajom, hogy azt írják, gluténmentes tésztából is megcsinálják a tésztaételeket. Na de az sem mindegy, hogy miből van a feltét! Pl. már a tejszín sem mindegy, hogy milyen. És szerintem ezzel nincsenek tisztában...

2010. aug. 23. 15:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Nézelődj itt

www.liszterzekenyseg.in

a lista is innen van

2010. aug. 23. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: ha éttermet keresel nézz körül az ELOe honlapján illetve a www.liszterzekenyseg.in oldalon amit cölis anyukák szerkesztenek.

Az előbb én itt bemásoltam neked néhány Bp-i címet. Erre közlöd,hogy ez így neked nem ok. Akkor nézelődj!

Miért nem mindegy a feltét? Ahol gluténmentesen főznek és ilyen helyről van bízhatsz benne...

[link]

2010. aug. 24. 11:01
 5/8 anonim ***** válasza:
2010. aug. 24. 11:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem, hogy azok írjanak, akik tapasztalatból tudják. Sajnos többször is megjártam már, hogy azt mondták semmi gond, tudnak lisztérzékenyeknek is főzni, aztán ott voltam, és mégsem voltak tisztában vele. 1 hónapja is így jártam. Pár napra lementünk a Balatonra egy drága szállodába, mert többszöri is visszaigazolták, hogy simán menni fog az étkezés. Erre azt sem tudták, hogy mi fán terem. Mikor odaértünk azt is megígérték, hogy reggel lesz kenyér, és persze az sem volt. Ezért szerettem volna olyanokat megkérdezni, akik tapasztalatból is tudják, nem csak lista alapján. Azért köszönöm!
2010. aug. 24. 16:57
 7/8 anonim válasza:
Sziasztok! És Pécsen is tudna valaki ajánlani? :)))
2011. jún. 6. 13:41
 8/8 anonim válasza:

Sziasztok!

A 9. kerületben a Bakáts kérnél van egy 500 szempár nevű hely, ahol mindig szokott lenni lisztmentes menü... azt nem tudom, h az elkészítésénél és a találásnál mennyire ügyelnek arra, h ne szennyeződjön, de alapanyagait tekintve, 100% gluténmetes. Érdemes őket megkérdezni.

Üdv,

2013. márc. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!