Étterem, ahol tudnak gluténmentesen is főzni?
BUDAPEST
Cantina Pasta Fresca
1055 Budapest, Marko utca 33.
telefon: +36 (1) 354-0262
Due Fratelli etterem
1027 Budapest, Erod utca 9.
Etna I
1026 Budapest, Gabor Aron ut 74-78.
Etna II
Budapest, VIII. Ker. Baross ter 10.
Etna II Etterem es Pizzeria
online rendeles:
FONOGRAF Svabhegyi Vendeglo
1121 Budapest, Kolto u. 30.
Kek Rozsa Etterem
1077 Budapest, Wesselenyi utca 9.
Kolos Kantin Onkiszolgalo Etelbar
1051 Budapest, Nador utca 26
mobil: +36 (70) 379-6607
Pomodoro Etterem
1051 Budapest
Arany Janos utca 9.
tel.: +36 (1) 302-6473
Köszi! Megkérdezhetem, hogy honnan másoltad ki ezt a listát?
Ezekkel is csak az a bajom, hogy azt írják, gluténmentes tésztából is megcsinálják a tésztaételeket. Na de az sem mindegy, hogy miből van a feltét! Pl. már a tejszín sem mindegy, hogy milyen. És szerintem ezzel nincsenek tisztában...
Nézelődj itt
www.liszterzekenyseg.in
a lista is innen van
Kedves kérdező: ha éttermet keresel nézz körül az ELOe honlapján illetve a www.liszterzekenyseg.in oldalon amit cölis anyukák szerkesztenek.
Az előbb én itt bemásoltam neked néhány Bp-i címet. Erre közlöd,hogy ez így neked nem ok. Akkor nézelődj!
Miért nem mindegy a feltét? Ahol gluténmentesen főznek és ilyen helyről van bízhatsz benne...
Sziasztok!
A 9. kerületben a Bakáts kérnél van egy 500 szempár nevű hely, ahol mindig szokott lenni lisztmentes menü... azt nem tudom, h az elkészítésénél és a találásnál mennyire ügyelnek arra, h ne szennyeződjön, de alapanyagait tekintve, 100% gluténmetes. Érdemes őket megkérdezni.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!