Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Anyatejből lehetne sajtot...

Anyatejből lehetne sajtot készíteni?

Figyelt kérdés

2021. máj. 7. 02:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Elég undorító még a gondolat is, de technikailag igen és nem te vagy az első, akinek ez eszébe jut🤮
2021. máj. 7. 02:40
 2/15 anonim válasza:
81%
2: Neked mi az isten bajod van. Mit kell ezen ellenorizni? A kerdezo nem bantott semkit, nem uszitott es nem sertegetett. Van olyan helyzet amikor megertem miert jelentget vki. En akkor ezekben a helyzetekben is inkabb probalnam megbeszelni a dolgokat. De az ilyen hobbi besugoktol idegbajt kapok. Meg buszken le is irod hogy jelentetted. Eloszor inkabb ird le hogy konkretan mi a problemad.
2021. máj. 7. 05:06
 3/15 anonim ***** válasza:
10%

Attól,hogy az elnevezésében,szerepel a TEJ-szó még nem jelenti azt .

Kérdésed,már etikátlan,és szemtelen !

2021. máj. 7. 06:14
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Biztos lehet.
2021. máj. 7. 08:11
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

3 Miért lenne etikátlan, vagy szemtelen? Ha egy anyának bőven több teje van, mint amire a babájának szüksége van, onnantól a felesleggel azt tesz, amit akar. Odaadhatja másoknak is. Nem lehet etikátlan, hiszen a beleegyezését is adja hozzá.

Az állatoktól is nyerünk tejet, ők meg nem is tudnak még beleegyezni sem.

2021. máj. 7. 09:02
 6/15 anonim válasza:
46%
xD ez elég undorító
2021. máj. 7. 09:20
 7/15 A kérdező kommentje:

Miért lenne etikátlan?

Nyilván csak elméleti a kérdés. De ha pl.a saját anyatejemmel akarnék kísérletezni, abban sem látok semmi kivetni valót.

2021. máj. 7. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Semmi gond szerintem vele
2021. máj. 7. 10:43
 9/15 anonim ***** válasza:
11%

5-ős beszélsz állat nyelven ?

Szerintem,keresd fel kezelő orvosodat !

2021. máj. 7. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
25%
9 Szerintem meg ne osztogasson kéretlen tanácsokat egy olyan fogyatékos, aki még egy ilyen egyszerű helyzetet sem képes értelmezni. Ha ezt sem érted, akkor elárulom, hogy rád céloztam.
2021. máj. 7. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!