Hogy mehetek kocsmába?
Figyelt kérdés
Nincs oltásom(NEM is lesz)...a kocsmának nincs terasza.
Mi a szabály?
2021. ápr. 30. 16:37
1/10 A kérdező kommentje:
Holnaptól...
2021. ápr. 30. 16:37
4/10 anonim válasza:
Keresel egy teraszos kocsmát, vagy iszol otthon.
5/10 anonim válasza:
Mit nem lehet érteni a FAÉK egyszerűséggel leírt szabályon??? Funkcionális analfabétizmus befigyel...???
Zárt helyre NEM mehetsz oltottság nélkül. Punktum.
6/10 anonim válasza:
Sehogy :)
Ha nem kell oltás, ne kelljen a kocsma se.
7/10 anonim válasza:
Majd ha olyan lesz a helyzet, akkor mehetsz kocsmába oltás nélkül is.
Szerintem jövő ilyenkor már biztosan.
8/10 anonim válasza:
Ez a lényege a szabályzásnak, hogy így ösztönözzék az embereket az oltás felvételére.
9/10 anonim válasza:
Pedig a kérdező fertőtlenítő szándékból szeretett volna menni ami érthető! Na jó csak viccelek.
Sajnos ameddig ez az őrület tart addig csak védettségi kártyával lehet menni én úgy tudom.
10/10 A kérdező kommentje:
Nos...a kedvenc kocsmákban mérnek csapolt barna sört,amit nagyon szeretek.Viszont nincs terasza. Így a pincér hölgy McDonald's-pohárba tölti bele. Az ugye "nem alkohol"-s,-tehát fogyasztása nem tiltott közterületen,így iszogatunk a kocsma előtt,dohányozni úgy is csak ott lehet,-szigorúan min. 5méterre a kocsmaajtótól.
2021. máj. 15. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!