Miért tesznek a kakaóba mályvacukrot?
Figyelt kérdés
És miért sütik meg nyárson?2010. aug. 22. 20:50
1/9 anonim válasza:
Hogy lehessen mit kérdezni! GERAPPPA!
2/9 anonim válasza:
mert úgy tök fini:) bár kakaóval még nem próbáltam de nyársonsütve hmmm... a külseje karamellizálódott a belseje meleg és finom folyékony..mmmhhh.de ennék most:D
3/9 anonim válasza:
juj ezt még idén nyáron ki kell próbálnom :DD*-*
4/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam,hogy nyárson megsütöm és Nutellába mártogatom awhhh..isteni.
5/9 A kérdező kommentje:
És hol lehet kapni valami natúr süthető fajtát? :D
2010. aug. 24. 19:00
6/9 anonim válasza:
Nincs sutheto fajta, a marshmallow-t lehet sutni.
A kakaoban meg finom:)
7/9 anonim válasza:
de van süthető fajta ami kifejezetten erre van, még a csomagolására is rá van írva, hogy hogyan kell megsütni.. én a helyedben nagyobb boltokban/áruházakban nézném meg, itthon nem tudom hol lehet kapni, én anno Németországban vettem.
8/9 anonim válasza:
Micsoda? Barmelyik natur marshmallow-t meg lehet sutni. Az un. campfire mashmallow direkt arra van, ez igaz, de nem hiszem, h azt lehet mo-n kapni. Meg mi itt siman megsutjuk a rendeset is:D
9/9 A kérdező kommentje:
a mályvacukor a marshmallow, angolul :D
2010. aug. 26. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!