Melyik a kedvenc csoki márkád?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 13:34
A kérdező szavazást indított:
Milka
Boci
Kinder
tibi
más
59 szavazat
1/23 anonim válasza:
Egyik sem a felsoroltak közül.
Lindt és Stühmer. Ha sajnálom rá, akkor inkább nem veszek. 36 évesen rettenetesen finnyás lettem csoki téren.
2/23 anonim válasza:
Inkább kedvenc csokim az összes közül: a milka 4 tojásos doboza :D
Egyébként meg Kinder. Nem szeretem az “egzotikus” csokikat, drágák és rossz ízük van.
4/23 anonim válasza:
Olcsó, kakaót nem látott csokikat nem szeretem. Maradok a Stühmernél, és a magas kakaótartalmú jobb fajta étcsokiknál pl Lindt.
Ritkán veszek csokit, az is sokáig kitart, úgyhogy nem ezen spórolok.
7/23 anonim válasza:
A Rózsavölgyi tényleg kuriózum. Az tényleg igazi csoki, elég is belőle egy két falat. :)
Finom.
8/23 anonim válasza:
A milka, mert megfizethető, sok íz van belőle és nem csokikat hanem kekszeket, jégkrémeket is gyártanak :)
10/23 anonim válasza:
alapvetően csak a keserű csokit szeretem, így a milka és a kinder alapból kiesik. töltött csokikat a tibitől szeretem, egyébként lindt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!