Létezik még a Milka Collage karamelles változata?
Figyelt kérdés
Egyelőre csak a mogyorós-málnás változatot szoktam megtalálni a boltok polcain, a régebben kapható karamelles-mogyorós változatot pedig mintha kivonták volna a forgalomból. Van olyan közületek, aki még szokott találkozni ezzel a csoki fajtával?2021. ápr. 8. 21:05
2/6 anonim válasza:
Szia! Én a Nyugati aluljáróban lévő csokiboltos placcnál láttam. Volt vaníliapudingos is. Remélem segítettem!
3/6 A kérdező kommentje:
RENGETEGET!:D (Ott egyébként szinte tényleg minden van). Köszönöm a tippet!
2021. ápr. 9. 09:13
4/6 anonim válasza:
Szerintem már nem létezik. Még a Milka saját honlapján sincs fent, csak a málnás. Én nagyon szeretem a karamellát. Én is hiányolom! :( :/
Talán még egy-két boltban elfekvőben lehet belőle.
5/6 A kérdező kommentje:
Az osztrák honlapon megtaláltam a karamelles változatot! :) (Ha majd Ausztriában leszek, szerzek be belőle) :)
2021. ápr. 18. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!