Mi lesz az emberrel, ha sok olivabogyót eszik?
Én valószínűleg fogynék.
Felfordul a gyomrom az olivától, valószínűleg kiadnám a gyomrom tartalmát.... 😨🤮
Valószínűleg anyai örömök elé néz. (🤭) - csak mert írtad, hogy eredetileg nem volt a kedvenced, most meg eléggé a másik véglet van.:)
Sokáig utáltam én is. Aztán valami átkattant amikor egyszer nagyon jólesett egy salátában, és a feketéből mostanra nekem is lecsúszna bármennyi.
(a másik ilyen beakadásom az aszalt paradicsom olivaolajban. )
6-os, nem vagyok várandós az tuti, ha csak nem szűzfogantatás ☺️ Viszont elkaphattam a covidot pár hete, talán egyik mellékhatása lesz ez is. De a legvalószínűbb valami van benne amire szükségem van, nyomelem, ásványi anyag stb.
Az érettebb fekete olivát még nem próbálnám, maradok egyenlőre a zöldnél, olyan íze van, mint a sörnek. 😁
Az aszalt paradicsom olivában tényleg finom, sőt az olaszok roston sült piros paprikával is készítik. Ha szereted az ilyen mediterrán ízeket, ajánlom a török - arab konyhában Makhdous nevű ételt, a töltött sózott bébipadlizsánt tört dióval, csípős paprikával fokhagymásan olíva olajban ázva, ami jó alternatíva lehet reggelinél vacsoránál kenyérrel tálalva. Nagyon laktatós, és egészséges étel. Hűtöben sokáig eláll. Itt egy recept:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!