Melyik a legfinomabb fehérjepor?
Figyelt kérdés
Kinek melyik a kedvence?2021. ápr. 2. 23:58
11/15 anonim válasza:
Na látom megjött a lepontozóember, vagy emberek. Pedig ízlésről általában nem vitázunk. Le is írtam, hogy mindenki a saját véleményét írja le a kedvenc fehérjeporáról. De valakiknek borzongató kielégülést okoz, ha lepontozhatnak mindenkit.
12/15 anonim válasza:
Kár, hogy nincs erre valami algoritmus, ami felismerné és bannolná az ilyen kérdéseknél lepontozó, fogalmatlan, beteg szexualitású idiótákat.
13/15 anonim válasza:
Igaz most latom csak a kerdest.
Probaltam mar GymBeam,Scitec,BioTech feherjeport is,de az utobbi par honapban csak a PureGoldot fogyasztok. Belga csoki es a vanilia valami isteni. Azt hiszem arban is ez a legolcsobb.
14/15 anonim válasza:
#13 a PureGold csokis kajak jó
15/15 anonim válasza:
Probaltam a tobbit is,gyumolcsos,kokuszos,mogyoros..stb,de azok borzalmasak voltak (nekem). A csokis,vanilias puregold tenyleg jo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!