Kék Burn már nincs?
Figyelt kérdés
Már tavaly is mondták nekem, hogy meg fog szűnni nekem, de egy bolti eladó mondta, nem tudtam elhigyjem e , mert még utána legalább 1 évig tudtam venni. Most viszont 1 hónapja sehol nincs. Valaki tud róla??2021. ápr. 2. 19:18
1/3 anonim válasza:
A kek a cukormentes valtozat, tehat kell lennie. Az egy ilyen alap valtozat. Holnap megnezem mi (benzinkuton) arulunk-e, mert sima burnt biztos.
2/3 A kérdező kommentje:
Ma pl bementem a benzinkútra is, ahol eddig vettem, és már ott sincs :(
Köszi ha megnézed.
Igen az az egy cukormentes Burn plusz ugye most a málna barack. Szóval furcsállom hogy az egyetlen cukormenteset megszűntetnék.
De most nézem már az oldalukon sincs fent a termékek között :(
2021. ápr. 2. 20:07
3/3 anonim válasza:
Hat nem arulunk mi sem, de netrol meg tudsz rendelni par helyről. Valoszinuleg ezek csak ilyen beragadt keszletek, es hamarosan elfogy az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!