Mascarponét vízzel és édesítőszerrel elkeverve milyen ízű krémet kapok?
Figyelt kérdés
Tejszínnel érdemesebb keverni? Vagy nem sokkal másabb, mint vízzel?2021. márc. 25. 21:08
11/16 anonim válasza:
A levest, fozeleket, esetleg nem szoktad vizzel habarni? 😀
12/16 anonim válasza:
Minek veszel ilyen drága alapanyagot ha azt sem tudod mire lehet használni? Egyébként tegyél hozzá reszelt citrom, lime, esetleg narancs héját, majd csavard bele valamelyik fél gyümölcs levét, ízlés szerint porcukor, és kész.
13/16 anonim válasza:
Nagyon kár lenne tönkretenned, élvezhetetlen lenne az eredmény.
14/16 anonim válasza:
Kérdező, cukorbeteg vagy?
Mert ha csak a kalória miatt használnál édesítőszert, akkor jobb ha megnézed, mennyit tartalmaz maga a mascarpone... :))
15/16 A kérdező kommentje:
Juj, de mélyre ment egyeseknél a kérdés! Bocsánat, akit így megbántott, nem akartam mély sebeket okozni! :D
Kalóriaspórolás és mascarpone lemásolása a cél. Friss sajttal helyettesíteném a mascarponét, és nem akartam tejszínt se tenni hozzá, ha nem szükséges. Innen az édesítőszert már nem is magyarázom.
Az egyszerűség kedvéért mascarpone szerepelt a kérdésben.
2021. márc. 26. 14:20
16/16 anonim válasza:
Mascarponét natúr krémsajttal tudsz helyettesíteni és azt is tudod ugyanúgy ízesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!