Vettem tegnap leértékelve a Tescóban paradicsomot, nagyon jól néz ki viszont lejárt tegnap. Meglehet még így enni hogy a gyártó nem vállal tovább szavatossagot? Nem tűnik romlottnak, meg szép, de már rég gyártották.
1. Lehet sokkoló lesz, de a paradicsomot nem gyártják.
2. Ha jól néz ki, akkor mi a kérdés? Elárulom, hogy az őseid barlangban nevelkedtek, és a földet túrták két falat bogyóért, ki fogod bírni ha enyhén túlérett egy sterilizált tesco paradicsom. :D Egyébként előbb lesz kásás és kellemetlen textúrájú, mint romlott, kivéve ha valahol megnyomódott.
Remélem, csak trollkodsz!
1. A paradicsomot nem gyártják, hanem termesztik.
2. Csak meg tudod ítálni, hogy egy paradicsom romlott vagy sem. Ha nem tudod, akkor tedd ki a kuka mellé!
Már a "régi" paradicsom is egy erősen génmanipulált hibrid, amit különböző dél-amerikai variánsokból koktéloztunk össze. Ma is ugyanúgy termesztik, legfeljebb a termésátlag növekedett gépesítésnek vagy modern mezőgazdasági módszereknek köszönhetően (fóliasátrak, hidropónia, stb).
Annyi vegyszer van benne, hogy még legalább 2 hétig romlásnak se indul.
Egyébként én nem ennék paradicsomot, amikor nincs szezonja. Anno megettem 2 bolti koktélparadicsomot, természetesen megmosva. Másnap a teszten kimutatták a növényvédőszer túlzott jelenlétét. 😂
9: milyen statisztikáid vannak a régmúltból....??
Pl. akkoriból, amikor még nem is mérték ...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!