Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Általában olcsóbbak a húsok a...

Általában olcsóbbak a húsok a piacokon, mint a hipermarketekben?

Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem, de sokszor jobb minőségűek. Nincsenek agyontápozva, csak természetes takarmánnyal vannak nevelve az álatok plusz feldolgozáskor hagyományos eljárásokat használnak.
2021. márc. 11. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

#1: irigylem az optimizmusodat! :-)

Persze nem ártana tudni, hogy milyen piacra gondoltál.

Mert itt Bp-en a piacokon lévő hentesek is kb. ugyanonnan hozzák a húst, mint a boltok, hipermarketek...

2021. márc. 11. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok pesti. Vidéki piacra gondoltam, bár nem is annyira vidéki, Tatabányai. És itt amit írtam az megtalálható.
2021. márc. 11. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy Pesten is vannak kézműves piacok ahol lehet jó minőségű húst ill. hústermékeket is vásárolni.
2021. márc. 11. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
4: de ott tuti nem olcsóbbak a húsok, mint a hipermarketesek!
2021. márc. 11. 12:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább drágábbak a piacon és attól, hogy piacon veszed, még nem biztos, hogy jobb. Pl én is vettem marhahúst és láttam, hogy Metros csomagolásból vette elő. Persze nem mindegyik piacos a Metroból veszi, de érdemes megkérdezni, hogy honnan van a hús. Van kifejezetten őstermelői piac, talán ott nem ipari termékeket árulnak, de ott sem olcsóbb a hús.

Mondjuk ez az olcsó, vagy drága kérdés sem egyértelmű, mert a hipermarketben is van olyan hús ami drága, meg a piacon is van olcsóbb.

2021. márc. 11. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalatom, hogy a Lidl/Aldiban jobb minőségű húst veszek olcsóbban, mint bármelyik piacon, pedig vidéki vagyok. Szomorú egyébként ez, mert én is folyton keresem a jó húst, de piacon sose találok:(
2021. márc. 11. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Budapestiként írom.

Drágább a piacon, és a tőkehús minősége közel azonos.

A füstölt árúnál lehet jobb a minőség, de az ár is magasabb, pláne ha termelőnél veszed. Mondjuk finomak(jó esetben).

2021. márc. 11. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8: igen, füstölt árunál nagy a különbség, mert a bolti/hipermarketes "füstölt" cuccok döntő többsége gyorspácolt, folyékony füstaromával fűszerezett. Tehát köze nincs a valódi füstöléshez.
2021. márc. 11. 15:31
 10/11 anonim ***** válasza:
#1 Melyikre gondolsz? Én is tatabányai vagyok.
2021. márc. 11. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!