Meggymártáshoz milyen leves illik?
Figyelt kérdés
Meggymártás pirított darával. Ehhez kéne valami leves. Nem tudom mi illik hozzá. Valami krémleves?2021. febr. 26. 16:19
1/7 anonim válasza:
Krémleves semmiképp, mert mindkettő krémes.
Mivel a meggymártás édes, jobb előtte a sós. Mondjuk egy raguleves, vagy ha nem akarsz húst enni, akkor zöldségleves.
2/7 A kérdező kommentje:
Nálunk a meggymártás nem krémes, meghagyjuk a meggydarabokat benne.
2021. febr. 26. 16:25
3/7 anonim válasza:
Persze, de akkor is egy szószos cucc.
Én biztos nem csinálnék elé krémlevest, de ha neked ez nem gond, akkor lehet sajtleves, vagy egy francia hagymaleves, bár ez utóbbi nem krémleves.
4/7 anonim válasza:
Ha ennyire ragaszkodsz a krémleveshez csinálj egy finom gomba vagy fokhagyma krémlevest.
5/7 anonim válasza:
Èn inkább egy könnyü zöldséglevest - zöldborsó, karalábé, brokkoli, esetleg vegyes zöldségek - készítenék, de nem pürésítve, szerintem úgy jobban illene hozzá.
6/7 anonim válasza:
Valami tartalmasabb, szerintem se krémleves legyen.
Krumpli, zöldbab vagy bakonyi betyárleves lenne az én választásom.
7/7 anonim válasza:
Húsleves jó húsos karajcsontból, a húst lehet enni a meggyszósz-dara kombóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!