Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a krumpli...?

Miért ilyen a krumpli...?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben azt vettem észre,hogy bármilyen krumplit veszek, édeskés, pocsék ízű, állagú lett.Mint a télire betárolt krumpli tavasszal.

Normálisan megfőzni nem is lehet, mert ilyen széttfőtt valami lesz csak.

Közel 30 éve főzök, szóval nem a kezdők bénasága...

Vettem már boltban, piacon, szoktam valamennyit a kertben is termelni.

Mindegy,hogy sárga vagy rózsaszín, főzni, sütni vagy salátának való.

Valakinek ötlet,hogy mi ennek az oka?


2021. febr. 26. 09:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem beszélve arról, hogy amikor meghámozom, megmosom, földarabolom, akkor fehér. De amikor megfőzöm, leszűröm és áll kb. negyed (!) órát a fazékban, némelyik kissé, vagy jobban megfeketedik! Ezt magyarázza meg nekem valaki!

Mivel kezelik ezeket a krumplikat.

Vendégeket vártam, s amikor megláttam, majd megütött a guta. Főzhettem helyette rizst, de nem azt terveztem.

2021. márc. 7. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!