Miért ilyen a krumpli...?
Az utóbbi időben azt vettem észre,hogy bármilyen krumplit veszek, édeskés, pocsék ízű, állagú lett.Mint a télire betárolt krumpli tavasszal.
Normálisan megfőzni nem is lehet, mert ilyen széttfőtt valami lesz csak.
Közel 30 éve főzök, szóval nem a kezdők bénasága...
Vettem már boltban, piacon, szoktam valamennyit a kertben is termelni.
Mindegy,hogy sárga vagy rózsaszín, főzni, sütni vagy salátának való.
Valakinek ötlet,hogy mi ennek az oka?
Nem beszélve arról, hogy amikor meghámozom, megmosom, földarabolom, akkor fehér. De amikor megfőzöm, leszűröm és áll kb. negyed (!) órát a fazékban, némelyik kissé, vagy jobban megfeketedik! Ezt magyarázza meg nekem valaki!
Mivel kezelik ezeket a krumplikat.
Vendégeket vártam, s amikor megláttam, majd megütött a guta. Főzhettem helyette rizst, de nem azt terveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!