Szeretitek, ha a savanyúság vagy a saláta leve vegyül a körettel?
Figyelt kérdés
Vannak olyan savanyúsagok, melyek lében úsznak, pl. káposztasaláta, cékla, illetve a friss fejessaláta leve. Na ezt a tányérra rakva a köret mellé, pl. rizs, tarhonya, főtt krumpli. Összekeveredik a lé a körettel. A főtt krumplit még bele is lehet nyomkodni a lébe. Szoktátok így enni? Vagy ezt el se tudjátok képzelni és csakis külön kistányérba teszitek a savanyúságot?2021. febr. 21. 20:46
11/12 anonim válasza:
Krumplis tészta, mikor alatta a céklalé! Állat!
Bizony a tejfölös uborka..., a petrezselymes krumpli mellé .
És a paradicsomsali a rizi-bizivel, körömpörkölt a kovászos uborkával, pásztortarhonya a csalamádéval, vagy valami cseresznyebefőttel!
Tökjó! Csorogjon! Szeretem! :D
12/12 anonim válasza:
Én külön tányérra rakom a savanyút, de picikét mindig átszedek a tányéromba, és rárakom vagy a köretre, vagy a husira. A céklát a petrezselymes krumplira, a csalamádét a sertéspörköltre, a rántott húsra az uborkasalátát egyszerűen imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!