A porcelán bogyó ehető , vagy sem ?
A magyar weboldalak azt írják hogy mérgező , de az összes angol azt írja hogy emberi fogyasztásra alkalmas , csak nem jó ízű.
Most akkor melyiknek kéne hinnem ?
Gyönyörűen néznek ki , nagyon érdekelne hogy milyen az ízük , megszeretném kóstolni.
A válaszokat előre is köszönöm.
2 perc lett volna..MÉRGEZŐEK
Ember.
Írtam hogy olvastam angolt és magyart is.
Az volt a kérdés hogy MELYIKNEK kellene hinni , mert mást állítanak.
Nem az hogy linkeljetek be nekem az egyiket , hanem az , hogy aki konyít hozzá , az árulja el nekem hogy melyiknek kellene hinnem.
2.Ilyen hozzáállásal akkor keresd meg magadnak és ellenben én szívességet tettem neked még egy köszönömöt se hallok..pedig ott levan írva mérgező.
szóval..google a barátod...
Tessék 4.
Például ez.
3.
Egy , ha már egyszer elolvastam akkor szívességet ugyan nem tettél nekem azzal hogy belinkelted ide.
Kettő , a kérdés nem az volt hogy melyik oldal mit állít , hanem az hogy melyiknek lehet hinni.
5.Egy , ha már egyszer elolvastam akkor szívességet ugyan nem tettél nekem azzal hogy belinkelted ide
Most akkor melyiknek kéne hinnem ?
ezt kérdezted..én válaszotlam és szerintem az hihető...
ennyit erről...
Ember, ez egy dísznövény. Egyáltalán nem mérgező, amíg nem eszed meg.
Most még érthetőbben, hogy te is megértsd: pontosan olyan, mint a tehén szar, alapvetően nem mérgező, de emberi fogyasztásra alkalmatlan.
De az angol oldalak azt írják hogy ehető , meg a róla szóló videókban egy szó se esik arról hogy mérgező lenne , csak az ízét írják le.
Ahol meg azt írják hogy mérgező , ott azt írják hogy nem bizonyított , és hogy azt se tudják hogy mik a tünetek , meg hogy mitől mérgező és hogy az miben mutatkozik meg.
Ezért érdekelt volna hogy valaki aki ért a növényhez , eltudná mondani nekem , vagy mittomén egy biológus.
Az hogy dísznövény az nekem nem mond semmit , a hóbogyó is ehető kis mennyiségben frissen vagy feldolgozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!