Egy kb.15 fős társasághoz hány üveg ital kell?
Figyelt kérdés
Házibulim lesz és kb. 15-en jönnek, hány üveg alkoholt szükséges vennem?2010. aug. 17. 14:00
1/15 A kérdező kommentje:
alkoholra gondolok
2010. aug. 17. 14:00
2/15 A kérdező kommentje:
a buli mondjuk 9től tart 3ig.
2010. aug. 17. 14:03
3/15 A kérdező kommentje:
és este :)
2010. aug. 17. 14:03
4/15 anonim válasza:
Hát ez attól függ mennyire iszákos a társaság.
5/15 anonim válasza:
Attól függ, mennyire akarnak berúgni. Mondjuk átlag fél liter tömény mindenkinek, attól már szép állapotban lesznek. Vagy 4 liter sör fejenként plusz/minusz 1 liter...
De nem kell túlzásba esni. Nem jó dolog körbehányni más házát...
6/15 A kérdező kommentje:
van iszákos is meg nemis.. szóval mondjuk fele-fele :)
2010. aug. 17. 14:08
7/15 anonim válasza:
Mi mindig úgy csináljuk a bulikat h mindenkinek beugró egy üveg pia azon kívül én ha nálam tartjuk kb 20-30sört veszek meg valami tömény mindig van itthon amit ilyenkor elpusztíthatunk :) mond meg mindenkinek h hozzon magával valami piát, majd úgyis be lesz rakva közösbe nem lesz semmi probléma
8/15 anonim válasza:
4 liter sör fejenként!?az baromi sok szerintem!:O
Mondjuk számíts fejenként 2 liter sört,töményből jó a 0,5 liter,de kevesebb is elég szerintem.
9/15 anonim válasza:
a pénztől függ de a fejenkénti beugró mindenkitől 1 üveg pia ami nem sör és nem bor. és a tömények levannak tudva. azonfelül vegyél mondjuk 10 üveg 2literes kőbányait vagy minimum 20l másmijen sört. amelyik jobban tetszik. ternmészetesen kb 15 liter bor és sok sok szénsavas üditő a borhoz és reggelre egy kevés rostos gyümülcsital (da a maradék pia is megteszi akár) én a narancslét kívánom másnaposan. Józanításnál ajánlom a kád hidegvizet és 1 órán át ha nagyon részeg.
10/15 anonim válasza:
nyugodtan szedj a pia mellé pénztis és lehet hogy marad ezért ne egyszerre add ki mindet meg vannak akik hoznak dugipiát is előző kommentelő vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!