Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jó mivel ízesíti a zabkásáját?😊

Jó mivel ízesíti a zabkásáját?😊

Figyelt kérdés

2021. febr. 6. 23:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A tejből gondolom nem sok minden fog "maradni" a chiamag miatt igaz?😊
2021. febr. 7. 10:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem, semmi nem szokott maradni de akkor sem ha nem teszek bele chia magot :) ezert szoktam a merokanalakkal pontosan dupla annyi tejet tenni ra mint zabot, nekem igy szivja meg magat tokeletesen, de ha te jobban folyosan szereted tegyel bele tobbet:)
2021. febr. 7. 10:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha sokat is felvesz. Elsőre kiméred az adagokat másodszorra már tudsz korrigálni.
2021. febr. 7. 11:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Ma este kipróbálom, köszönöm szépen🥰
2021. febr. 7. 11:13
 15/21 A kérdező kommentje:
#3-mas: milyen fehérjeport használsz?
2021. febr. 7. 16:00
 16/21 A kérdező kommentje:
#3-mas: milyen magvakat szoktál beletenni?
2021. febr. 7. 16:08
 17/21 A kérdező kommentje:

#12-es: elkészítettem😊

30gramm zabpehely

1dl mandulatej

6gramm chiamag

50gramm eper

Isteni finom lett, nagyon köszi az ötletet🥰

2021. febr. 8. 09:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja és pár csepp édesítő😁
2021. febr. 8. 09:41
 19/21 anonim ***** válasza:

3as vagyok.

BioTechUSA fehérjeport használok. (protein power chocolate vagy beef protein)

Magok közül chia-, len-, valamamint szezámmagot és kókuszreszeléket főzök bele, a tetejére pedig ritkán diót, kesut, vagy mandulát teszek.

2021. febr. 8. 10:43
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is mindig vìzben főzöm meg a zabot. Ehhez adok egy kis vanìlia aromát, lenmagot, chia magot és fagyasztott bogyós gyümölcsöt főzök bele (ezt nem mindig). És ha úgy van egy kis kanál mogyoró vaj is megy bele, mivel ez zsìr+protein, és lassìtja a CH, felszìvódását.

A másik kedvenc verzióm a vìzben főzött zab, tojással és babbal, vagy valamilyen zöldséggel.

- Én általában vacsorára szoktam csinálni.

- Nem tolom túl édes dolgokkal. A Zabban, baromi sok rost, meg beta-glukán, de azért van benne CH bőven. Ezzel most nem akarom a szénhidrátokat démonizálni, de azért már a 4 cukros topping után már forgattam a szemem a kommentek láttán.

- Lehet, hogy nek tűnik elképesztően finomnak, mert nincs benne csoki, méz és még egy csomó cukor, viszont emiatt egészségesebb is. Ha nagyon csalni akarnék akkor szoktam venni néha, instant, hozzá adott cukor nélküli zacskós zabkását. Az tényleg finom, de ahhoz túl health-concious vagyok, hogy ezt egyem mindig.

Szóval szerintem a zabkása addig értelmes, amìg nem nyomjuk tele cukorral, és gyümölcsökkel.

2021. febr. 9. 11:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!