Más is ennyire leves-mániás?
Figyelt kérdés
Általában anyukám szokott főzni (szoktam neki én is segíteni), és pl ha kevés idő van vagy ilyesmi, akkor ő "rosszul" van, hogy miért nem tudott levest csinálni. Szerintem amúgy teljesen felesleges, mert jól úgysem lakunk tőle, a főétel is bőven elég . Szerintem elég lenne ha vagy csak leves van vagy csak főétel. Egyáltalán mi értelme van a kettőnek? Nálatok is legalább 2 fogás van? XD2021. febr. 1. 17:05
11/17 anonim válasza:
Én csak pár féle levest vagyok hajlandó megenni, azt is csak évente 1-2 alkalommal. De ezek inkább olyan levesek, ami főételnek számít, tehát nem ennék utána már semmit. Pl raguleves, gulyásleves.
12/17 anonim válasza:
Én is, de úgy szeretem, ha gazdag. Ha csak íztelen, meleg lé akkor nem jó. Mi szinte főzelékesre csináljuk, rengeteg zöldséggel, illetve tésztával. Pontosan ezért szeretem a ramen és a vietnami pho leveseket is.
13/17 anonim válasza:
#12 én is, nem is tudok nem sűrű levest csinálni. nálam a zöldséglevesben is megáll a kanál
14/17 anonim válasza:
Nagyon szeretem a leveseket, de nálam is olyan, hogy megáll benne a kanál:)
Amúgy sajnos nincs időm minden nap levest is főzni, pedig minden nap megenném.
Apunak viszont nem ebéd az ebéd, ha nincs leves (hétköznap is). Hugom is ilyen.
15/17 anonim válasza:
Ugye #13? Így az igazán jó, el nem tudnám képzelni csak a meleg vizet kanalazgatni...
16/17 anonim válasza:
Én csak néha eszek levest de akkor is csak húslevest :D
17/17 anonim válasza:
Én is elvagyok leves nélkül, nem szokott hiányozni még otthon laktam akkor se mindig ettem belőle. Olyan feleslegesnek tartom. Egyedül nyáron szeretem a hideg gyümölcs levest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!