Kinder maxi King, Kinder bueno, Kinder Pingu, Kinder tejszelet, Kinder paradizo melyik a kedvenced ezek kozul??
Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 19:06
1/17 anonim válasza:
Inkabb melyik nem, a paradiso rettento szaraz, nem finom. Kinder pingui, utalom benne a roppanos csokit.
A Kinder tejszeletnek csak az eredeti valtozata jon be, a maxi king es a bueno (kedvenc a fehercsokis es kokuszos) johet minden mennyisegben.
2/17 anonim válasza:
Kinder maxi King jöhet
a tejszeletet nem szeretem
3/17 anonim válasza:
Egyik sem, nekem a Joghurt Schnitte jött be nagyon, két ízben volt kapható, de most sajnos teljesen eltűnt, nem tudom, miért. Pedig van olyan áruház, ahová csak ezért mentem be (Penny, Tesco Express), de már ott sincs.:(
4/17 anonim válasza:
áh ez a kérdés most kioldott valamit az agyamban én kindert kell ennem
minden ami kinder az jöhet :3
5/17 anonim válasza:
Bueno. Most volt akciós a Lidlben, vettem kb 10et:DDD
6/17 anonim válasza:
Pingui és Maxi king.
De a karamellás túrórudi a gyengém.
7/17 anonim válasza:
Kinder csokiból az összes. Tényleg bármelyik lehet, egyedül a Buenot nem szoktam mostanában, meg a Paradisot, utóbbit nem is láttam sehol évek óta, sokáig az volt a kedvencem.
10/17 anonim válasza:
Maxi King.
A Joghurt Schnitte tényleg eltűnt! pedig az volt a másik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!