A latte-ban miért van alul a tej?
Figyelt kérdés
Láttam hogyan főzik, a tej alul maradt, a kávé meg felemelte a tejhabot
Miért nem lesz azonnal homogén a tej és a kávé? És miért pont a tej marad alul?
2021. jan. 25. 00:03
2/3 anonim válasza:
A lattehoz felhabositjak a tejet. Pici várakozás után a meleg tej és a hab szépen elkülönül egymástól, a hab felszáll és alul marad a krémes tej.
3/3 anonim válasza:
A latte-ban a három folyadék - tej, kávé, tejhab - megfelelő technikával a fajsúlya szerint rétegezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!