Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A latte-ban miért van alul a tej?

A latte-ban miért van alul a tej?

Figyelt kérdés

Láttam hogyan főzik, a tej alul maradt, a kávé meg felemelte a tejhabot

Miért nem lesz azonnal homogén a tej és a kávé? És miért pont a tej marad alul?



2021. jan. 25. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
A tej a legsűrűbb.
2021. jan. 25. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
A lattehoz felhabositjak a tejet. Pici várakozás után a meleg tej és a hab szépen elkülönül egymástól, a hab felszáll és alul marad a krémes tej.
2021. jan. 25. 06:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
85%
A latte-ban a három folyadék - tej, kávé, tejhab - megfelelő technikával a fajsúlya szerint rétegezhető.
2021. jan. 25. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!