Sportszeletben találtam egy kissujjnyi méretű műanyagdarabot. Ez vmi hiba?
Figyelt kérdés
Gondolom véletlenül kerülhetett bele, rohadt nagy darab, azt csodálom hogy nem vették észre meg hogy pont hosszában volt a csokinak kívülről nem is látszott...
Amúgy a helyzet iróniája hogy nyerő sportszelet volt, nem kód volt benne hanem h "nyertél".
Most ez lehet hülye kérdés, de direkt volt benne ilyen műanyag vagy véletlen, meg az is hogy pont egy nyerő sportszeletben volt benne?
???
Eszem megáll amúgy...
2021. jan. 23. 21:33
11/12 A kérdező kommentje:
Fú ezeket olvasva tényleg szerencsés vagyok....
Amúgy megettem a csokit meg tegnap, egy műanyagdarab nem tartott vissza. ;)
2021. jan. 24. 12:18
12/12 anonim válasza:
Én egyszer egy kefir Irakban talaltam muslincát, zárt muanyag kupakos üvegben volt a kefir. Visszavittem a boltba ki is cseréltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!