Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen csellel éred el, hogy...

Milyen csellel éred el, hogy a gyerek megegye a májat és a zöldségeket?

Figyelt kérdés

Hogyan készíted el,hogy ne vegye észre,hogy májat eszik?

És a zöldségfogyasztás hogy megy? 2 lányom van,6 és 4 évesek.Jó lenne,ha enne májas dolgokat,mert vashiányos a nagyobbik:(

2010. aug. 14. 20:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jóízűen eszem előtte és így ő is kér belőle. Nem tukmálom. Ha látja, hogy nekem ízlik, akkor ő is akar!
2010. aug. 14. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a gyerekek szeretik a fasirtot. Daráld le a zöldséget, májat tégy hozzá tojást, áztatott zsömlét, fűszerezd kedvük szerint, kis golyók, bő zsiradékban kisütöd, még hidegen is rá fognak járni.
2010. aug. 14. 20:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

én sem szerettem, anyukám májpástétomán át szerettem meg :)

a magyarosan elkészített májat megfelelő mennyiségű főtt tojással összeturmixolja, sózza, borsozza, majd pirítóssal vagy melegszendvicsnek elfogyasztjuk :) ( ma is ezt ettem, pedig pár éve rá sem bírtam nézni a májra, de így nagyon finom :D)

zöldségeket, meg szimplán vágj össze tányérram szép színesek vonzóak szendvics mellé, vagy vmi finom salátának megcsinálva, esetleg répa + alma összereszelve kis citrommal, mézzel....mmm :D velem így szerettették meg ezeket :)

2010. aug. 14. 21:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
nálunk egyedül a hagyma az olyan amit nem eszik meg,pedig csak egyszer kóstolná meg anélkül,asszem tudná azzal az igazi,de kijátszuk mert lereszelem a hagymát,és iylen pépes állaga lesz és úgy kerül az ételbe
2010. aug. 14. 21:11
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is a fasírt cselt vetem be:))

Azt imádja a gyerek:)

2010. aug. 14. 21:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó ötlet:)Köszönöm mindenkinek:)
2010. aug. 14. 21:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp ne erőltesd rá, ha nem akarja! Azzal csak megutáltatod vele.

Egyébként ahogy mondják, a legbiztosabb, ha nem felismerhető formában, pl. fasírtként készíted el. Vagy resztelt májként. (Csirkemájat is lehet, igen.)

Egyébként vas van még a vörös húsban, meg ha jó ltudom, halban, tojásban, stb. is.

Zöldségeknél meg ne tartsd vissza őket, ha magában megeszik, anno mi is szívesen megettük magában a sárgarépát, paradicsomot, paprikát, karalábét. Levesben már kevéssé.

2010. aug. 15. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:
Zöldséges-májas palacsinta!
2010. aug. 18. 11:14
 9/11 anonim ***** válasza:
a 20 honapos fiamnak a ferfias kajak jonnek be.pl ami csipos enyhen. es ra adasul hus is legyen benne.a majjal nincs gondunk sem spenottal sem tokfozelekkel,de a borsoval es a gyumolcs levesekkel igen.a multkor megylevest foztem es pudinggal keszitetetm ki es azt mondtam neki h turo rudi leves.akkor megette.kivancsi vagyok a kovetkezokre.de ez a fasirt otlet jo.en is kiprobalom.
2010. aug. 18. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Játékosan!És ha látja hogy én is eszem akkor ő sem fogja azt mondani hogy ha anyunak meg apunak ízlik akkor nekem ez rossz lesz:D És idővel rájön!!!
2010. aug. 18. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!