A zöld tea egészséges, ha hetente 1-2x iszom?
Figyelt kérdés
Magas vérnyomásom van,de nem emiatt innám,csak a fekete teát nem igazán ihatom,csak nagyon minimálisat,de amiatt szinte nem is iszom.2010. aug. 14. 20:49
1/5 anonim válasza:
A zöld tea nagyon egészséges, rengeteg dolgot találsz róla a neten. De miért csak heti egyszer-kétszer innád? Minden nap kellene. Ja, és még egy fontos. Csak szálás teát igyál, filterest semmi esetre se, mert abba csak a szemetet teszik.
2/5 anonim válasza:
Én minden nap iszom és csak szálasat!!!:)) Idd nyugodtan!
3/5 A kérdező kommentje:
szálasat hol tudok beszerezni?
rossman,dm vagy a hipermárketekben? mennyibe kerülnek?
és csak így naturba isszátok? milyen íze van?
2010. aug. 14. 21:23
4/5 anonim válasza:
Szia,én bio boltból veszem.Igen én üresen iszom mert szeretem az ízét.)) 300-800ft-ig terjed az ára.Te választasz:)))
5/5 Phoney válasza:
A legtöbb hypermarketben (pl Tesco) lehet kapni Dilmah szálas zöldet. A Twinings Gunpowder is nagyon jó zöld tea(sötétzöld fémdobozban), csak szerintem aránytalanul drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!