Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet otthon jó minőség...

Hogyan lehet otthon jó minőségű finom csokoládét készíteni?

Figyelt kérdés
Többször próbáltam már, de valahogy nem az igazi. Holland kakaópor és kakaóvaj felhasználásával készítem, valamilyen édesítőszerrel, általában xilittel (inzulinrezisztens vagyok, kerülni szeretném a cukrot, de kifejezetten keveset használok csak belőle, szeretem, ha jó keserű). Szóval valahogy az állaga mindig kicsit "zsíros", bárhogy próbáltam eddig. A bolti csokoládék hátulján kakaómassza szokott szerepelni az összetevők között. Lehet ebbe az irányba kéne elmennem?

#csokoládé #étcsokoládé #csokoládé főzés #csoki készítés
2021. jan. 12. 19:57
 1/1 anonim ***** válasza:
72%
Olyat sosem fogsz csinálni, mint a bolti. A gyárak állandóan kísérleteznek, fejlesztenek. Komoly kémiai , gasztronómiai szakemberek dolgoznak ott, hogyan is tudnád ezt lekoppintani.
2021. jan. 17. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!