A gyógyszertári alkoholt cappyvel feldúsítva fogyaszthatóm? Ill. Milyen hőmérsékleten szabad tartani, rázkódás, lakóautóban tartás lehetséges? Hosszútávon sem lehetek beteg tőle ha mértékkel fogyasztom? Tartalmaz veszélyes anyagot pl. benzol?
2021. jan. 12. 01:17
11/20 anonim válasza:
A capyt továbbra is hűtőben kell tartani felbontás után. Ezen az alkohol nem változtat. A rázás nem árt neki.
Hosszútávú használata káros a pénztárcára. cc 2900ft egy negyed literes üveg ebből az alkoholból.
12/20 A kérdező kommentje:
A műanyagot nem oldja fel az alkohol? A képeken műanyagpalackba van és én azt halottam a műanyagról hogy feloldódik! Ilyen magas alkohol tartalom mellett nem üvegnek kellene lennie?
2021. jan. 12. 07:12
13/20 anonim válasza:
#12: Kiscsillió féle műanyag van, nem tartanák benne, ha nem volna jó. De átöntheted üvegbe. De miért nem veszel valami vodkát?
14/20 A kérdező kommentje:
Minek vegyek vodkát? Egyszer ittam, az olcsóbbik az egyik legundorítóbb az egész világon! Ihatom a finom Cappy-t is és berúghatok a legfinomabb üdítőkből, hát minek igyak keserű alkoholosvíz ízű retkeket?
2021. jan. 12. 08:03
15/20 anonim válasza:
szerintem úgy értette hogy vodkával keverd
16/20 anonim válasza:
Mi szabadkáról hoztunk tiszta szeszt, mindig abból csináltam csokilíkőrt.. :)
Vodkából meg csak a legdrágább a legjobb, aminek nincs íze.. sokkal jobban jársz valóban a tiszta szesszel.
17/20 anonim válasza:
Csakhát irgalmatlan drága játék lett covidhiszti óta.
Egyébként mi a tökért kell piálni? Csak hüje lesz tőle az ember.
18/20 A kérdező kommentje:
Mert nincs legalizálva a kannabisz! Ha legalizálva lenne nekem az első dolgom lenne venni egy tasival!
2021. jan. 12. 21:26
19/20 anonim válasza:
Menj ki a határba és szedjél, mint anno az osibisa amikor magyarországon koncertkörutazott. Tuti cucc volt, de itthon a kutya se ismerte fel.
20/20 A kérdező kommentje:
Menj te ki!
2021. jan. 12. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!