Ez normális így?
Figyelt kérdés
Állandóan kívánom az édességet ha ebédelek utána azonnal édeset szeretnék enni, de kb sosincs itthon már képes vagyok kristálycukrot enni magába de az nem elég. Van olyan ha városba vagyok veszek vagy két tábla csokit itthon megeszem de nem elég. Tudom hogy édesszájú vagyok de ez nem túlzás? Szüleimnek is mondom h vegyenek édességet de nagyon ritkán vesznek és tök szar a közérzetem is ha nem eszek édességet gumicukor, csoki vagy hasonlók2020. dec. 22. 12:24
1/5 anonim válasza:
Vannak kattantak! :) ... nekem egy ismerosom 7 teaskanal cukrot tesz a kavejaba ... egyszer en csinaltam neki kavet es gondoltam csak 6 kanallal teszek bele, ugy sem veszi eszre gondoltam ... basszus kiszurta es kellett meg cukrot adnom :)
2/5 Mansour válasza:
Állj le vele, mert nem lesz jó vége! Első lépésként legalább próbálj átállni egészségesebb édességre (müzliszelet, aszalt gyümölcs)!
3/5 anonim válasza:
Nem, ez már cukorfüggőség. Más szénhidrátokat vigyél be inkább, az édes ízélményt gyümölcsökkel pótold.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
#Az aszalt gyümölcsnek súlyarányosan nagy a cukortartalma, és magas a glikémiás indexe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!