Éhes vagyok. Milyen egyszerű, de finom ételt tudnék készíteni?
Egyedül vagyok itthon és semmi normális kaja nincs itthon. Valami nagyon egyszerű kéne és édes. Tudtok recepteket írni?
Előre is köszi!
15/L
Ezt próbáld ki. Nagyon fincsi.
Almafőzelék:
Hozzávalók 4 személyre: 60 dkg alma, 4 dkg liszt, 3 dkg cukor, 1 evőkanál
ecet, kevés só, 1 dl tejfel vagy yoghurt.
A meghámozott és felszeletelt almát forrásban lévő vízbe tesszük.
Hozzáadjuk az ízesitőket: cukor, ecet, só. Ha az alma már puhul, a lisztet
kevés hidegvízzel, vagy ha van tejfellel, összekeverjük és a forrásban lévő
főzelékre öntjük. Egyszeri felforralás után a tűzről levesszük.
tejbegríz/rizs.
Puding (rizses puding),lekváros kenyér:)
Szia!
Mielőtt hülyének nézel ettől nem leszel beteg és nagyon is finom én a bnőimmel szoktam csinálni.Fogj 1kistálat és 1 tojás fehérjét öntsd bele de csak a fehérjét.Kezd el vagy kézi mixerrel vagy habverővel vagy villával amitek van (a mixer a legjobb:),többi sokáig tart)felverni és fokozatosan adj hozzá 1 csomó kristálycukrot.Mind1 hogy mennyi lények h önts olyan 2 normális kanálnyit és amikor márnem darabos megint rakj hozzá és közben folyamatosan habosítsd persze sokkal több cukorral is lehet de ha nincs mixered akkor csak 2 kanálnyit minden eloszlásig xD rem érthető és amikor már kemény hab lesz bwelőle(olyan mint vmi krém) akkor jó:D
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.
Az utolsó válaszoló ételét csináltam meg és tényleg nagyon jó. (: Köszi. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!