Szakácsfáklyát mihez használtok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 19:48
1/7 anonim válasza:
Créme brule- hez és meringue-hez
3/7 anonim válasza:
Mályvacukorhoz, ha a gyerek megkívánja.
Egyébként én inkább sós ételekhez.
4/7 anonim válasza:
3!
Milyen sós ételhez kell szakacsfaklya?
5/7 anonim válasza:
Pl grillezett ételek kicsit füstösebbé tétele, parpika, húsok, halak pl sushihoz.
7/7 asteck válasza:
Csirkehús, sertés bőréről a maradék szőröket leperzselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!