Egy rendes konyhai mozsarat szeretnék vásárolni online, csak nem tudom hogy milyet volna érdemes és honnan?
# 1
Köszönöm, idáig én is eljutottam. De én azért tettem föl a kérdést, mert kíváncsi volnék az emberek egyéni véleményére.
Ugyanis a listában található öntöttvas, márvány, kerámia és famozsár közül nem tudom, hogy melyik a legjobb arra a "különösen speciális" célra, amire használni szeretném?
Hogy szárított és friss fűszereket - sót, borsot, chilit, fokhagymát, gyömbért, bazsalikomot, petrezselymet stb. - tudjam vele aprítani.
Sokféle anyag áll rendelkezésre, de valamiért nekem a gránit a legszimpatikusabb, viszont érdekelne mások véleménye is.
Szerintem a fa és a kerámia nem jó. A fa beveszi az összes fűszer szagát (nyami pesztós mézeskalács), a kerámiánál meg lenne egy félelmem hogy összetörik.
Nekem egy ősrégi nagyon szép rézmozsaram van, azzal annyi az összes gond hogy oxidálódik.
Szerintem a márvány lenne a legjobb választás, de annak meg nem tetszik a külseje. 😅 (Könnyen tisztítható, tartós, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!