Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan szereted legjobban a...

Hogyan szereted legjobban a tojást?

Figyelt kérdés

2020. nov. 22. 12:35
A kérdező szavazást indított:
Keménytojás
Lágytojás
Buggyantott tojás
Tükörtojás
Rántotta
Omlett
Majonéz
Kaszinótojás
Nyersen (te menyét 😆)
Nem eszek tojást
40 szavazat
1 2
 1/12 anonim válasza:
55%
Lágy,főtt tojás a legfinomabb.
2020. nov. 22. 12:57
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Tojaskocsonya kimaradt a felsorolásból, pedig az a legfinomabb levesbetet.

Tojasporkolt sincs a felsorolásban, pedig azt is sokan szeretik ... es persze ott a tojaskrem is amit megint csak sokan kedvelnek.

2020. nov. 22. 13:02
 3/12 anonim válasza:
87%
Tükörtojás és rántotta
2020. nov. 22. 13:04
 4/12 anonim ***** válasza:
22%
Ha szétcsapkodják az arcomon egy strandpapuccsal és közben dehonesztáló jelzőkkel illetnek
2020. nov. 22. 13:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Tojáskocsonyáról és tojáspörköltről még nem hallottam. Ezek valami helyi különlegességek?
2020. nov. 22. 13:16
 6/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem helyi kulonlegesseg, csak elfeledett inkabb ... regebben tobben ismertek es fogyasztottak.

Tojaskocsonya pedig tényleg az egyik legjobb levesbetet huslevesekhez.

2020. nov. 22. 13:31
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Tükörtojásként, bár ebbe szerepet játszik az is, hogy ezt kb 1 perc aktív munkával el tudom készíteni reggelente, amikor kevés időm van készülődni, mégis villásreggeli érzet van. Serpenyő, kis olaj, beleüt, ha kész van kiszed. Ennél még a főtt tojás pucolása is több munka.
2020. nov. 22. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Ha főtt, ha tükörtojás, akkor lágyan, de szeretem a rántottát is.

Utóbbiba bele szoktam dobálni sok mindent. Először szalonna, az ad zsírt, majd kolbász, aztán hagyma, paprika, ezt lesütöm, utolsó kb. fél percben hozzáadok kockára vágott savanyúuborkát. Tojást felverem, ebbe szoktam tenni vegetát, aztán mehet rá. Ezt is valaki eszi lágyan, valaki meg jól lesütve. Én jól lesütöm. Ki nem állhatom, amikor ilyen "taknyos", apám kedveli úgy.

Na ennek a tetejére friss vegyessaláta, és egy kevés tartár rácsepegtetve. Tudom, hogy félreértelmezem, mert ennek az volna a lényege, hogy nagyon gyorsan megvan, ez sem tart olyan sokáig, viszont ez így baromira jó.

2020. nov. 22. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Mindenhogyan szeretem! :) :D
2020. nov. 22. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
Rántottának. Szeretném a keményre főtt tojást is szendvicsnek, vagy csak úgy, de olyan fertelmes büdöseket pukizok tőle, ha úgy eszem a tojást, hogy nem bírom magam elviselni. Inkább rántotta. Még hagymával is kellemesebb...
2020. nov. 22. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!