Melyik a kedvenc húsotok?
Figyelt kérdés
2020. nov. 22. 10:39
A kérdező szavazást indított:
Marha
Disznó
Pulyka
Hal
Rák
Csirke
33 szavazat
5/9 anonim válasza:
barany … borju … liba … marha … sertes ... birka … kacsa … vad … hal (csirket/pulykát nem eszem)
Nagyjából ebben a sorrendben szeretem.
6/9 anonim válasza:
Nem tudnék választani kedvencet, mind finom szerintem.
7/9 anonim válasza:
Én a halra szavaztam, de szerintem ezt a kérdést szavazással nem lehet eldönteni, mert több válaszból is kiderül hogy szinte mindenki minden húst szeret. Azt, hogy milyen hús legyen ebédre azt sok esetben a pillanatnyi szituáció dönti el. pl. és karácsonykor csakis halat eszem, ha töltöttkáposztát van ehetnékem, akkor nem veszek csirkehúst, és a pédákat még lehetne folytatni!
8/9 anonim válasza:
Ez még így sem elég pontos kérdés, Mindegyiknek többféle húsa van, ami eléggé el tud térni egymástól ízre és állagra.
Így komolyabb mérlegelés nélkül azt mondnám, sertéskaraj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!