Miért árulják a hotdog virslit tízes csomagokban, mikor a hotdog kifli nyolcasával kapható?
Szerinted a hot-dog virsli csak hot-doggal ehető?
Szerinted ugyanaz a cég gyártja mindkettőt?
Ennyi erővel reklamálhatnál a hatos csomag dobozos sörökön is, mert ma éppen heten ülnétek össze inni.
:)
Amúgy elárulom, létezik 4, 8, sőt 20 darabos kiflicsomag is.
Na az aztán összezavarja a világot.
:)
Elsőre az jutott eszembe, hogy hagynak 1-et kóstolásra, 1-et meg tartaléknak, ha véletlenül leesne a földre, és lenne egy 1 másodperces kutyád , vagy ilyesmi...
De mire odaértem, hogy ezt megválaszoljam, átértékeltem a dolgot, tulajdonképpen sokkal valószínűbb hogy a reptoid alakváltó háttérhatalmi összeesküvők műve, akik így akarnak kényszeríteni arra, hogy vegyél még egy csomag kiflit.
Amiből ugyebár így megmarad 6 db, amihez kell venned még egy csomag virslit.
De így meg 4 db virslid marad, és akkor már csak a következetesség miatt is, kényszeresen veszel hozzá egy csomag kiflit.
Igen ám, csakhogy így ismét megmarad 4 kiflid, amihez most már muszáj vagy megvenni még egy csomag virslit, mert ha már ennyit költöttél erre az egészre, akkor nem a vége előtt fogod feladni...!
Ennek a csomag virslinek a legnagyobb része , 6 db megmarad! Hülyeség lenne a 60%-át kidobni, persze, hogy veszel hozzá egy csomag kiflit!
Ebből a csomag kifliből már csak 2 db marad, amit elvileg akár másra is fel tudnál használni, de nem!
A védőoltásokkal beléd ültetett nanotechnológiával blokkolják a gondolkodásod, és 5G sugárzással interferálják az agyhullámaidat!
Tehetetlen vagy!
Zombiként mész a boltba a 4. csomag virsliért, amiből mindössze 2-t használsz el az előbb megmaradt kiflikhez!
De! Így pont 8 virslid marad, hülye lennél, ha nem vennél hozzá egy 5. csomag 8-as kiflit!
Mire ennek a végére érsz, már rég kondicionálták az agyad a folyamatos virsli/kifli/virsli/kifli vásárlásra. Semmit nem tehetsz ellene, életed végéig fogod ezt vásárolni!
Szabad átvágni a gordiuszi csomót?
Kell venni 8 csomag virslit és 10 csomag kiflit aztán be a fagyasztóba az egész.
80 hot-dog előkészítve.
Persze borul a képlet, ha az a rohadt ketchup meg mustár nem pont 80 hot-dogra fogy el.
Most akkor mi van, ha én volt, hogy kettő virslit tettem bele?
Akkor nekem kifli marad meg
9-es!
Te vagy a hiba a matrixban!
Te ténykedsz Szauron szeme előtt rejtve !
Te vagy a V for Vendetta materializációja!
Te vagy az, aki a piros kapszulát veszi be!
Te vagy Nagy Sándor, Te vagy, aki igazán átvágja a gordiuszi csomót!
...
Te vagy a szivárvány a hurrikánban, a "keserű szóda a borban" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!