Milyen karácsonyi nasikat ajánlatátok, amik nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, lisztet, édesítőszert?
Sütőtökös mousse: sült sütőtökpüré, fűszerek (szerecsendió, fahéj, szegfűszeg, kardamom, minél több, annál jobban érezzük édesnek) krémsajt, tejszín.
Sütőtökös puding: keményítő helyett chia maggal.
Sütőtök golyók: aszalt sárgabarack beáztatva, ledarálva, sütőtökpüré, mandulavaj, juharszirup (azt nem írtad, hogy természetes édesítő nem lehet, ha mégse, akkor kihagyod), fűszerek, darált mandula összegyúrva.
A sütőtököt minden esetben helyettesítheted banánnal, beáztatott és darált aszalt gyümölccsel, legjobb, ha van közte datolya.
Sütőtök
Fahéjas alma
Aszalt gyümölcsök
Készíteni. Azért írtam, se cukor, se liszt, hogy sütit ne is ajánjatok. Amúgy a cukor és liszt nagyon durva hangulatingadozásokat okoz nálam, az édesítőszert meg nem szeretem.
8-as, köszi. Ilyesmire gondoltam. 11-12-13, nektek is köszi.
Szerinted a szervezeted megkülönbözteti a hozzáadott vagy eleve benne lévő cukrot? 😂😂😂
Ha hangulatingadozást okoz, akkor gyümölcsöt se egyél, mert egyik-másikban rengeteg cukor van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!