Budapesten hol tudtok igazán jó gyros éttermet?
Olyanra gondolok, ahol hús van benne, nem pedig bőrdarabok, mócsing meg zsír/porc a java, mint a Pizza King meg a többi esetén.
Nagyon köszönöm, ha valaki ír egy jót.
Valahol a belvárosban legyen, tehát ne a 23-ban.
Tényleg köszi!
Régebben az oktogonnál (nyugati felé sétálva jobboldalt egy picit, narancs-zöld cégére van, nagyon nagy beülős rész, pincében valami vízipipás hely) nagyon finomat adtak, egy idős betelepült bácsi volt a tulaj, aki nagyon figyelt a minőségre.
Az elmúlt egy-két évben nem jártam arra, szóval nem tudom, változott-e.
A Határ útnál volt egy bódé, az nem tudom, megvan-e még, illetve a Corvin pláza mozi mögötti bejáratával szemben is van egy kis stand. Én mindkét helyen finomat ettem egy deka porc, mócsing nélkül (pedig nagyon finnyás vagyok ám).
A legjobb mondjuk számomra a kisvárosomban van (agglomeráció), de az neked már nem opció.
A Corvinnál az Üllői úton kifelé bal oldalon az árkádok alatt a saroktól 25 méterre a görög gyrosos.
Budapesten a legjobb a szószuk, a hús meg finom és fűszeres.
#4 Az nem bezárt már? Még a jó múltkor voltam arra direkt miattuk, de zárva volt, azt hittem végleg bezárt, de akkor egyik nap megint megpróbálom. :D
Kérdező, szerintem a Harmincketteseknél az Aya Sofia egész jó, nem csak a gyros, hanem a többi kajájuk is. Istambul kajáldái se rosszak, szerintem aki írta az Oktogonnál lévőt, arra gondolt. Kálvinon is volt egy, az is jó volt, azt hiszem másik gyrosozó van a helyén, azt még nem próbáltam, de lehet csak a név változott. Egyébként Kálvinon van egy másik hely, a Pitagorasz, görög gyrosozó, picit drágább, de minőségibb, finom volt az is, próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!