Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Budapesten hol tudtok igazán...

Budapesten hol tudtok igazán jó gyros éttermet?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, ahol hús van benne, nem pedig bőrdarabok, mócsing meg zsír/porc a java, mint a Pizza King meg a többi esetén.

Nagyon köszönöm, ha valaki ír egy jót.

Valahol a belvárosban legyen, tehát ne a 23-ban.

Tényleg köszi!

2020. nov. 10. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
a blahán az aluljáróban
2020. nov. 10. 16:23
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Régebben az oktogonnál (nyugati felé sétálva jobboldalt egy picit, narancs-zöld cégére van, nagyon nagy beülős rész, pincében valami vízipipás hely) nagyon finomat adtak, egy idős betelepült bácsi volt a tulaj, aki nagyon figyelt a minőségre.

Az elmúlt egy-két évben nem jártam arra, szóval nem tudom, változott-e.

2020. nov. 10. 16:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A Határ útnál volt egy bódé, az nem tudom, megvan-e még, illetve a Corvin pláza mozi mögötti bejáratával szemben is van egy kis stand. Én mindkét helyen finomat ettem egy deka porc, mócsing nélkül (pedig nagyon finnyás vagyok ám).

A legjobb mondjuk számomra a kisvárosomban van (agglomeráció), de az neked már nem opció.

2020. nov. 10. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A Corvinnál az Üllői úton kifelé bal oldalon az árkádok alatt a saroktól 25 méterre a görög gyrosos.

Budapesten a legjobb a szószuk, a hús meg finom és fűszeres.

2020. nov. 10. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Punkosdfurdoi strandnál a gorog-gyrosos.
2020. nov. 10. 18:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. nov. 10. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#4 Az nem bezárt már? Még a jó múltkor voltam arra direkt miattuk, de zárva volt, azt hittem végleg bezárt, de akkor egyik nap megint megpróbálom. :D

Kérdező, szerintem a Harmincketteseknél az Aya Sofia egész jó, nem csak a gyros, hanem a többi kajájuk is. Istambul kajáldái se rosszak, szerintem aki írta az Oktogonnál lévőt, arra gondolt. Kálvinon is volt egy, az is jó volt, azt hiszem másik gyrosozó van a helyén, azt még nem próbáltam, de lehet csak a név változott. Egyébként Kálvinon van egy másik hely, a Pitagorasz, görög gyrosozó, picit drágább, de minőségibb, finom volt az is, próbáld ki!

2020. nov. 10. 22:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, Kálvinon van egy török a Pasta. mellett, az is finom, bár elég tucat szerintem, de legalább a husi az husi.
2020. nov. 10. 23:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Budapest rettentően gyenge gyros-kebab vonalon, mert valamiért csak az 500Ft-os mocsokra van igény. Egyébként a Hari kebab szerintem az, ami már tényleg jónak nevezhető, de például Sopronban van vagy öt olyan kebabos, amelyik jobb az összes budapestinél.
2020. nov. 11. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!