Nálunk falun is 500........
........
........
Hat ez tok valtozo, hogy mennyi. De nagyjabol olyan 350-370 forinttol kezdodnek, hatar pedig a csillagos eg. Persze vettem en mar 120 forintos kavet is dohanyboltban, de az valami undorito volt :D Nem is tudom mit gondoltam. Amugy en utoljara 600 forintert ittam karamellas lattet az egyik kocsmaban, az valami zsenialis volt, magasan verte a szornyen tularazott starbucks meg costa kaveit.
Amugy mennyire falu az a falu? Csak mert ha egyetlenegy kavezo van ott (vagy kocsma), akkor annyiert adjak a kavet, amennyiert nem szegyellik, hiszen nincsen konkurencia, az emberek megveszik, mert nincs mas.
Szerintem drága. Főleg a felkapott divat helyeken (Starbucks meg társai). Nem is szoktam erre költeni, egyelőre nem olyan jók a fizetések itt, hogy megengedhessem. Szégyen, de ez van. Ez Magyarország.
Amúgy a Starbucksban több ezer forintig terjed. Most nem azért, de szerintem az nem átlagos. Costa is egy drága fos. Van egy másik hely, Coffee company vagy valami ilyesmi, na hát én ott végül nem vettem semmit mikor egyszer benéztem. Nem tudom hogy ezeket az árakat itt Budapesten miért a külföldiek pénztárcájához mérik. Lopás. De most beszpták, mert alig vannak külföldiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!