10 napja lejárt joghurtital?
Figyelt kérdés
Ugye ez ilyen tejjel van gondolom. Még be merjem vállalni?2020. okt. 19. 12:16
1/10 anonim válasza:
Felbontod, megkóstolod - és ha semmi rendkívülit nem tapasztalsz, megiszod.
Jócskán túltartással van ráírva a "minőségét megőrzi". Ez nem jelenti azt, hogy már másnap ehetetlen.
2/10 A kérdező kommentje:
Megkóstoltam és semmi íze. Pedig epres.
2020. okt. 19. 12:30
3/10 anonim válasza:
Az erjesztett tejtermékek akár hónapokkal később is fogyaszthatóak. Kóstold meg!
4/10 anonim válasza:
öööö.... nem lehet, hogy koronavírusos vagy, ha semmi ízt nem érzel?
5/10 anonim válasza:
Ha más dolgoknak érzed az ízét, akkor ezt joghurtitalt már nem innám meg. Ha másnak sem, akkor pedig telefonálj a háziorvosodnak koronavírus-gyanú miatt.
6/10 anonim válasza:
Ha nincs felbontva hónapok múlva sincs baja
8/10 anonim válasza:
gratulálok a mínuszolóknak! :-DDD
9/10 anonim válasza:
kizárt hogy én megenném. egyszer még gyerekkoromban sikerült egy lejárt joghurt fedelét lenyalnom (sötét volt, nem láttam hogy néz ki), utána vagy egy évig nem tudtam joghurtot enni, mert mindig azt a romlott ízt éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!