Mennyit költötök ételre havonta?
Kérlek írjátok le:
- mennyit költötök rá kb.
- hány személyre
- és örülnék, ha olyat is írnátok, hogy hol szoktatok enni pl. főzés, rendelés, menza, stb.
“ Ne haragudj előző, de napi 2 ezerből szart se kapsz, nem hogy ételt!
Mi sem veszünk szart, de nem is luxusételeken élünk, aztán simán elmegy kettőnkre havi 200-250 ezer. Írj már egy példát, hogy miket esztek, mert komolyan kíváncsi vagyok, hogy szerinted mi az a "nem szar", ami ennyiből kijön! Vagy anorexiások vagytok?”
Kerdezel valamit majd leszolod masok valaszat?? Mi a franc bajod van?
Attol mert keveset koltessz es nem zabalsz mindent ossze mint egy diszno, meg nem leszel anorexias. De hat hogyan is magyarazzon egy ember egy ilyen ostoba embernek?
10 darabos tojas -500 forint
Zoldseg - 1000 forint
1kilo rizs - 200 ft
1 csomag csirkemaj - 300 ft
1 csomag csirkecomb - 600 ft
1 kilo kenyer - 300 ft
1liter tej - 250 ft
1csomag zabkasa- 250 ft
Ezt nem fogom mindet egy het alatt megenni, pl a rizsbol, zabkasabol, biztos marad, megis kevesebbet fizettem mint 3000 ft egy hetre.
27#
Nah jah,ez lenne a normális,csak épp ebben az országban nem ez a megszokott.
28: Mi is ebben az országban élünk.
Amíg fiatalabbak voltunk, addig vállaltunk másodállást, egyéb munkát, ha kevés volt az alapkeresetünk.
Ki kell lépni a komfortzónából.
"Szerintem anyamnak talan 500 forintja sincs naponta es meg igy is teritett asztallal var amikor meglatogatom."
Meséld már el, hogy 500 forintból milyen asztalt lehet teríteni!
Tényleg érdekel!
"Egyedül élek.Mivel egy ideje tartok disznót,csirkét,tyúkot,kacsát,a kenyeret magamnak sütöm így szerintem havi 20-40k megy el egyéb boltban vásárolt élelmiszerre,gyümölcsök,jégkrém,joghurt stb..Mikor még nem tartottam saját nevelésű állatokat addig kb 90-120 között költöttem."
Na erről pofázok...
Az ilyen "kis" háttérinfókról hallgattok...
Nem mindenki tud állatot, növényt tartani. igy viszont ti sem jönnétek ki 500 forintból, basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!