Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit költötök ételre havonta?

Mennyit költötök ételre havonta?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le:

- mennyit költötök rá kb.

- hány személyre

- és örülnék, ha olyat is írnátok, hogy hol szoktatok enni pl. főzés, rendelés, menza, stb.

2020. okt. 18. 14:24
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Van aki a kutyajara tobbet kolt mint mas az egesz csaladra havi szinten. Nem vagyunk egyformak, kar osszemerni a farkainkat.
2020. okt. 18. 15:12
 12/45 anonim ***** válasza:
88%

11-es: igen de gondolom többet is keres.

Értelemszerűen nem az átlag magyar család fog kutyára 80 ezret költeni kajára.

2020. okt. 18. 15:14
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen beszelgetesekkor szokott megszolalni valaki hátulról: "akinek futja cigarettára es italra napi szinten az ne panaszkodjon, hogy nincs mit enni".
2020. okt. 18. 15:22
 14/45 A kérdező kommentje:

13-as, és ez hogy jöb ide?

Mi pl. nem iszunk, nem dohányzunk, még csak kávét sem iszunk. Semmilyen káros szenvedélyünk nincs. Úgyhogy nekem erről senki ne ugasson

2020. okt. 18. 15:33
 15/45 anonim ***** válasza:
56%

Nem szamolom, de szerintem sokat. En 2000 ft-bol tudnek egy napra vasarolni magamnak, mert amugy leszarom, mi a kaja, osszevagok 2-3 fele zoldseget, megparolom, wokozom, csinalok hozza rizst vagy kuszkuszt, szojaszosz vagy valami es kesz. Jol vagyok lakva es normalis kajat ettem.

Parom erolteti mindig a husokat meg minden hulyeseget, de szerintem atrakom a kajat kulon kasszara.

2020. okt. 18. 15:36
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül élek, 2-3 naponta főzök több napra előre. Havi 40-60 ezer Ft megy el kajára összesen. Nem pazarolok, szinte soha nem dobok ki semmit, de igényesen vásárolok, egészségesnek mondott ételeket. Figyelek arra, hogy gyümölcsből, zöldségből lehetőleg hazait vegyek, s mindent a szezonjában, de nem tagadom meg magamtól néha a primőrt, vagy a távoli országok gyümölcseit sem.
2020. okt. 18. 15:37
 17/45 anonim ***** válasza:
38%

El kell jarni horgaszni, kell gombat szedni az erdoben, a zoldfuszerek meg jol elvannak a balkonladaban.

Szedd magad akcióban kell beszerezni a befozni valot es eltenni telire.

A teli disznóvágás eredmenyevel kell kihuzni Husvetig.

Termeszetesen nincs jobb a hazi sajtnál, a hazi savanyusagnal es ha magad sutod a kenyered.

Ezek mellett valojaban alig kell kolteni a háztartásra.

2020. okt. 18. 15:47
 18/45 anonim ***** válasza:
37%
Meg a borodat, sorodet es pálinkádat is eltudod magadnak kesziteni, nem kell a draga bolti.
2020. okt. 18. 15:49
 19/45 anonim ***** válasza:
92%

Már a horgászat is olyan, hogy haza se viheted a halat vagy ha igen akkor szépen kg árban elszámolják.

Gombát meg nem javaslom senkinek, hogy szedjen. Minden évben van aki belehal.

2020. okt. 18. 15:50
 20/45 anonim ***** válasza:

Eddig hárman voltunk, és szerintem olyan 50-60 ezer tuti elment havi szinten kajára + némi nasira és jégkrémre.

Most már csak ketten vagyunk, és nincs minden nap főzés + rakás minden van a mélyhűtőben is. Most kevesebbet költünk, de pontosan még nem számoltam ki, hogy mennyit. :)

2020. okt. 18. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!