Mennyit költötök ételre havonta?
Kérlek írjátok le:
- mennyit költötök rá kb.
- hány személyre
- és örülnék, ha olyat is írnátok, hogy hol szoktatok enni pl. főzés, rendelés, menza, stb.
11-es: igen de gondolom többet is keres.
Értelemszerűen nem az átlag magyar család fog kutyára 80 ezret költeni kajára.
13-as, és ez hogy jöb ide?
Mi pl. nem iszunk, nem dohányzunk, még csak kávét sem iszunk. Semmilyen káros szenvedélyünk nincs. Úgyhogy nekem erről senki ne ugasson
Nem szamolom, de szerintem sokat. En 2000 ft-bol tudnek egy napra vasarolni magamnak, mert amugy leszarom, mi a kaja, osszevagok 2-3 fele zoldseget, megparolom, wokozom, csinalok hozza rizst vagy kuszkuszt, szojaszosz vagy valami es kesz. Jol vagyok lakva es normalis kajat ettem.
Parom erolteti mindig a husokat meg minden hulyeseget, de szerintem atrakom a kajat kulon kasszara.
El kell jarni horgaszni, kell gombat szedni az erdoben, a zoldfuszerek meg jol elvannak a balkonladaban.
Szedd magad akcióban kell beszerezni a befozni valot es eltenni telire.
A teli disznóvágás eredmenyevel kell kihuzni Husvetig.
Termeszetesen nincs jobb a hazi sajtnál, a hazi savanyusagnal es ha magad sutod a kenyered.
Ezek mellett valojaban alig kell kolteni a háztartásra.
Már a horgászat is olyan, hogy haza se viheted a halat vagy ha igen akkor szépen kg árban elszámolják.
Gombát meg nem javaslom senkinek, hogy szedjen. Minden évben van aki belehal.
Eddig hárman voltunk, és szerintem olyan 50-60 ezer tuti elment havi szinten kajára + némi nasira és jégkrémre.
Most már csak ketten vagyunk, és nincs minden nap főzés + rakás minden van a mélyhűtőben is. Most kevesebbet költünk, de pontosan még nem számoltam ki, hogy mennyit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!