3/13 anonim válasza:
Mert az fogja össze
Attól nem szárad ki/össze
4/13 anonim válasza:
És minek van a kenyérnek héja? Na?
5/13 anonim válasza:
van olyan is, amelyiken nincs bőr
6/13 anonim válasza:
#5
A kenyér héja az teljesen más, azt nem csinálják külön. A virsli, kolbász, hurka meg megint más, mert kell valami amibe beletöltik, mint pl a szalámik, sonkák esetében is van egy forma szerűség.
A kenyér héja inkább csak egy kialakult kéreg réteg. Nem pedig egy külön legyártott anyag.
7/13 anonim válasza:
7, köszi, de nyilván tudom 😃
Azt szerettem volna érzékeltetni hogy mennyire hülye a kérdés, egy szintén hülye kérdéssel.
8/13 anonim válasza:
Anélkül elég nehéz volna gyártani.
9/13 anonim válasza:
Eredetileg a kolbász, virsli, szafaládé arra volt kitalálva, hogy a malac beleit és az apróra ledarált kevésbé értékes részeket is felhasználják.
Mára a nagyipari húsfeldolgozás nem szeret a béllel vacakolni, így szintetikus műbélbe töltik ami vagy ehető vagy nem.
10/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2020. okt. 17. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!