Odafigyeltek a szelektív hulladékgyűjtésre élelmiszerekkel kapcsolatban ? Ha igen, mióta? Vajon 10-ből hányan figyelnek erre oda ?
Nem igaz, sajat szememmel tapasztalom minden reggel munkaba menet, mit muvelnem a kukasok!
Igy semmi ertelme, pont.
A kukások biztosan nem tehetik ezt meg önkényesen, mert kirúgják őket. A cégnek pedig nem lehet érdeke a csalás. Általában tévesen hiszik az emberek, hogy összeöntik és viszik a közös szeméttelepre, mert utóválogatásra kerülnek. Az én anyukám is azt hitte kb 16 éve, hogy összeöntik náluk, végül kiderült, nem, utóválogatták később.
Hiaba erolkodtok, lehet a kertvarosban igy megy, de a panelrengetegekben NEM! Leszarjak.
Magad irod, hogy utovalogatjak?! De akkor tok feleslegesen gyujtom itthon kulon...gyujthetnen egybe is, egy nagy kozos szelektivbe dobva. Tehat ertelmetlen az egesz.
A kukasok hozzaallasarol nem beszelve.
Hagyjuk, mert nagyon naivak vagytok. Pont.
Kertes házban élek, külön kértem szelektív kukat. Automatikusan nem jár, csak sárga zacskót lehetett volna kérni. Figyelek rá és komposztolok is.
Amikor panelban éltem is külön gyűjtöttem. Lehet kifogasokat keresni persze, csak nem érdemes.
15-ös, az írásjelet a mondat végén nem kell kiírni elég a ..
Érted mit akarok ezzel kérdõjel így elég zavaros tud lenni az iromány pont pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!